Премини към основното съдържание

Рейки

РЕЙКИ

Невидимата духовна вибрираща сила, която е в ядрото на всичко сътворено, е върховна и неразрушима.

Тя е най-мощната лечебна сила и всички други сили са незначителни в сравнение с нея.

Тя е всеразумна, вселюбяща и всепроникваща и е майка на цялата необятна Вселена. 

Рейки е древно лечителско изкуство, при което лечителят се превръща в канал за Вселенската духовна сила и я насочва за изцеление на нуждаещите се, като я предава през дланите си.

То бива възродено от японеца Микао Усуи в края на 19в. и става достъпно за всички, които желаят да изучат изкуството на лечителството. 

Всички се раждаме с потенциала да можем да балансираме енергиите в себе си и да се самолекуваме.

Тъй като обаче не практикуваме и развиваме този свой потенциал, ние губим тези способности.

Чрез Рейки можем да събудим нашите забравени знания и умения и това е работата на Рейки учителя – да се обърне към вътрешния потенциал на човека, активирайки отново способността му за провеждане на Вселенската духовна сила.

 

Ирена започва да практикува Рейки още на 16 годишна възраст, благодарение на срещата си със своята учителка - рускинята Ирина Лукиянова, а на 18 години вече бива посветена от нея в учителска степен.

ПОСВЕЩЕНИЕ В РЕЙКИ 

Като система за изцеление Рейки се отличава от другите целителски методи с настройките, известни още като посвещение или инициация, които се получават по време на обучението.

Човек, който е преминал процес на настройка в Рейки, овладява древна техника, която представлява фина настройка на енергийното му тяло и активира по-високо ниво на вибрация на основните чакри по гръбначния стълб и в центъра на дланите.

По време на този свещен ритуал става предаване на сили и сакрални знания, получаването на които е невъзможно нито устно, нито чрез четене на книги или „самонастройка”.

РЕЙКИ СЕАНСИ

Посветеният става проводник на Рейки - Вселенската духовната сила.

Той може да канализира тази енергийна форма по всяко време, когато има потребност от нея, като е достатъчно само да я призове съзнателно и да почувства потока й в дланите си.

Рейки има неизброими приложения за изцеление на себе си и другите, далеч отвъд физическата форма, времето и пространството и отлично се съчетава с всички други духовни и терапевтични методи

И тъй като Рейки е свръхразумна и свръхлюбяща сила, тя винаги работи за най-висшето добро на всички.

В процеса на работа лечителят не само че не губи от своята енергия, но и той, както и лекуваният, получават изцеляващата сила на Рейки. 

 

КОГАТО ЛЕКУВАШ СЕБЕ СИ

И

ПОМАГАШ НА ДРУГИТЕ  В САМОЛЕЧЕНИЕТО ИМ, ТИ ЛЕКУВАШ ЗЕМЯТА.

 

НАИСТИНА ДОПРИНАСЯШ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО. 

 

РЕЙКИ ЖИТЕЙСКИ ПРИНЦИПИ

1. Точно днес не се гневи.

2. Точно днес не се тревожи.

3. Точно днес бъди благодарен.

4. Точно днес работи усърдно.

5. Точно днес бъди добър с всички живи същества.

Рейки е изключително ценна практика, която ни помага да се върнем към цялостта и съвършенството на божественото си Аз.

С помощта на Рейки ние се пробуждаме за истинската си същност, възстановявайки връзката си с първоизточника, събуждайки и пребивавайки в естественото си състояние на мир, любов и благоденствие.

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.